Diana – Printesa Diana 2013

Diana – Printesa Diana 2013

Filmul online Printesa Diana ne spune povesteadin ultimii doi ani de viata a celei mai îndragite printese din istorie. Regizat de Oliver Hirschbiegel, filmul online relatează o poveste de dragoste impresionantă, dar şi felul în care printesa si-a găsit adevărata fericire, bucurându-se de simpatia unei lumi întregi prin personalitatea copleşitoare şi campaniile umanitare susţinute. Naomi Watts, nominalizată la Oscar pentru rolul din Paradisul spulberat, interpretează rolul frumoasei Diana.

Categoria:: Biografie, Drama, Filme Online

Anul:: 2013

Nota IMDb:: 7,4

Regizor:: Oliver Hirschbiegel

Actori:: Naomi Watts, Naveen Andrews, Douglas Hodge

Etichete: , , , , ,

Vă dorim vizionare placută!
0

Ai văzut acest film ? Spune-ne părerea ta !
 

 1. gino - 12 luni înainte a spus:

  Va rog,daca puteti sa-mi explicati de ce majoritatea filmelor noi nu pot fi vizionate pana la final…derularea filmului se intrerume in diferite momente si trebuie sa reiei vizionarea de la iceputul filmului.Cu ce ma puteti ajua…banuiesc ca nu sunt singara persoana care are aceasta problema?!Este iritant si sper sa o rezolvam intr-un fel.Multumesc anticipat !

  • drog - 12 luni înainte a spus:

   Da sunt mai multe persoane care au aceeasi problema, va astept pe Fb sa deschidem un subiect pe tema asta si sa gasim o rezolvare

 2. Mihalache Cosmin - 11 luni înainte a spus:

  Un film excelent,o iubere adevarata care cere sacrificii majore! O femeie pe care a iubit-o o lume intreaga ptr tot ce a facut in scura ei trecere prin viata! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!