Carlito’s Way 1993

Carlito’s Way 1993

Al Pacino este un fost lord al unui cartel de droguri, care luptă pentru a se elibera de trecutul violent şi înşelător în acest tur de forţă al crimelor şi violenţei, în regia aclamatului regizor Brian DePalma.
Eliberat din închisoare în baza circumstanţelor atenuante invocate în faţa Curţii de avocatul său dependent de cocaină (Sean Penn), fostul rege al drogurilor, Carlito Brigante (Pacino), surprinde lumea interlopă când jură că se va îndrepta. Acceptând să administreze un local de noapte frecventat de scursuri şi mafioţi mărunţi, Brigante o regăseşte pe iubita vieţii lui (Penelope Ann Miller) şi reînnoadă povestea de dragoste promiţându-i că s-a schimbat definitiv.
Dar visul lui Carlito de a respecta legea este subminat la fiecare pas de foştii tovarăşi nelegiuiţi şi chiar şi de mafioţii tineri şi periculoşi care încearcă să-şi facă un nume. În ciuda celor mai bune intenţii, loialităţile prost orientate ale lui Carlito şi un cod al onoarei demodat îl aruncă într-o sălbatică luptă pe viaţă şi pe moarte împotriva unor forţe nestăvilite care refuză să-l lase să plece.

Categoria:: Crima, Drama, Filme Online

Anul:: 1993

Nota IMDb:: 8,8

Regizor:: Brian De Palma

Actori:: Al Pacino, Sean Penn, Penelope Ann Miller

Etichete: , , , , ,

Vă dorim vizionare placută!
0

Ai văzut acest film ? Spune-ne părerea ta !